Straattheater Festival Rotterdam

STRAATTHEATER

Het SFR laat het publiek nazomeren op een aantrekkelijk, feestelijk en warm festival met spraakmakend straattheater in de sfeer van het Straattheater Festival in Avignon.  Een zintuiglijke beleving, die wordt gedeeld met vrienden en familie.

GASTVRIJ EN OPEN, SAMEN BELEVEN

Het SFR heeft een gastvrij, open karakter en heeft ontmoeting en uitwisseling hoog in het vaandel staan. Afgelopen edities hebben we ervaren dat straattheater de bezoekers raakt. Gezamenlijk kijken naar de inspirerende acts creëert een bijzondere belevenis. Het bindt het publiek aan het festival ongeacht leeftijd, achtergrond en afkomst. Het festival is op die manier een afspiegeling van de verschillende Rotterdamse bevolkingsgroepen, die bovendien door elkaar op Katendrecht en de omgeving wonen. Muziek en theater, horen en zien, workshops, eten en drinken en nog veel meer, op één van de zich het leukst ontwikkelende stukjes Rotterdam.

DE STRAAT ALS PODIUM

Het Straattheater Festival Rotterdam is voortgekomen uit het Welkom Thuis Festival. Na zes edities werd het tijd voor een koerswijziging. Het aanbod van de festivals in Rotterdam is enorm en hebben bijna allemaal een muziekpodium. Wij hebben gemerkt dat het kwalitatief goed straattheater het verschil maakt met de andere festivals en veel meer de aandacht had van het publiek en besloten ons te concentreren op straattheater. Muziek is er nog wel maar dan in de vorm van Muziektheater.

Meer informatie over het Straattheater Festival Rotterdam kun je vinden op de website www.welkomthuisstraattheaterfestival.nl/

Volg het Straattheater Festival Rotterdam ook via: